چسب های فنولیک کدامند ؟
رزین ها یا به طور طبیعی در طبیعت وجود دارند و یا به شکل مصنوعی تولید می شوند , این ترکیبات چسبناک قابلیت سخت شدن دارند و در موارد بسیاری از جمله صنعت , معماری , هنر و… مورد استفاده قرار می گیرند یکی از مهم ترین رزین های مصنوعی , فنولیک است , اینکه چسب های فنولیک کدامند ؟ باید گفت رزین فنولیک از اولین پلیمرهای تهیه شده بودند که جنبه تجاری پیدا کردند . چسب پیشگام وارد کننده انواع چسب دوطرفه اورجینال آلمانی و آمریکایی در برندهای مطرح جهانی میباشد . برای مشاوره و ثبت سفارش و دریافت نمونه چسب با ما تماس بگیرید ویا همراه ما باشید با :
- چسب های فنولیک کدامند ؟
- چسب فنولیک چه کاربردی دارد ؟
- روش پخت رزین فنولیک
- مهمترین ویژگی چسب فنولیک
- حلال رزین فنولیک
- جایگزین رزین فنولیک
- چسب فنولیک چند ؟
چسب های فنولیک کدامند ؟
رزین فنولیک از نخستین پلیمرهای تهیه شده بودند که جنبه تجاری پیدا کردند , این رزین طیف وسیعی از کاربردها را داراست , اینکه چسب های فنولیک کدامند ؟ می توان گفت انواع رزین های فنولیک با نام رزین ترموستات شناخته می شود پلیمر رزین فنول در دمای بالا پایدار است و در اثر گرما دیدن عمل می کند به همین دلیل مقاومت خوبی در برار گرما داشته و توسط ویسکوزیته مناسب آن به راحتی می توان از آن استفاده نمود , برای اینکه از تشکیل حفره های پر شده از بخار جلوگیری شود , اتصالات چسب های فنولیک تحت فشار بین صفحات پهن فولادی گرم شده توسط پرس هیدرولیک سخت می شوند و از طرفی به دلیل شکننده بودن فنولیک ها , پلیمرهایی از قبیل پلی وینیلفرمال اپوکسیدها و لاستیک نیتریل برای سخت شدن افزوده می شوند .
برخی از انواع رزین های فنولیک شامل :
- گرید کاربرد عمومی
- گرید Non Bleeding رزول مایع
- گرید مقاوم در برابر دما
- گرید مقاوم در برابر ضربه
- گرید ویژه یا الکتریکی
چسب فنولیک چه کاربردی دارد ؟
به اینکه چسب های فنولیک کدامند ؟ اما مهمترین و بیشترین کاربرد این چسب ها را می توان موارد زیر دانست .
- صنعت ساختمان سازی برای نصب کف پوش , دیوار پوش , کاشی , کابینت سازی و….
- اتصالات ضد لرزش مانند رادیو
- ساخت کاربرد , لیبل گذاری و بسته بندی
- تولید تابلوهای مدار برق
- میزهای آزمایشگاهی
- لوله های دریایی
- سیستم های حمل و نقل ریلی
- قالب گیری پلاستیکی ( مانند توپ بازی بیلیارد ) و……
قیمت هر کیلو چسب دوطرفه فوم دار چنده ؟
روش پخت رزین فنولیک
روش پخت رزین فلونیک از طریق دو روش امکان پذیر است شکل اول تحت عنوان فرآیند تک مرحله ای برای به دست آوردن رین های مایع استفاده می شود , در این فرآیند فنل و فرمالدهید اضافی با پایه کاتالیزور قلیایی رد یک راکتور نیکل یا فولاد ضد زنگ قرار گرفته و بعد در دمای 70 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 180 دقیقه حرارت داده می شود , در خلال واکنش آب جدا می شود و یک ورقه بالایی تشکیل می دهد و در خلاأ به استخراج می رسد ترکیب ایجاد شده کمی تیره است و به همین منظور ویسکوزیته آن افزایش می یابد , در ادامه در حالی که هنوز رزین میل ترکیبی به آب شدن دارد به منور روشن و خنثی کردن رزین ؛ یک اسید آلی مانند انیدریدلاکتیک , انیدریدمالئیک یا فتالیک به آن افزوده می شود پس از اسیدی شدن اضافه کردن گلیسیرین باعث می شود که رزین ها شفاف شوند , ترکیب رنگدانه ها نرم کننده ها و دیگر مواد افزودنی در بخش رادیواکتیو انجام می شود در ادامه آبگیری آخر در خلاء و در دمای 75 تا 80 درجه سانتی گراد به سرانجام می رسد .
مهم ترین ویژگی چسب فنولیک
- مقاومت شیمیایی و حرارتی بالا
- مقاوم به تغییر شکل
- مقاومت الکتریکی مطلوب
- مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی
- مقاوم در برابر خزش
- سهولت در قالب گیری
- کیفیت مطلوب در ماشین کاری
قیمت هر متر چسب تسا چنده ؟
حلال رزین فنولیک
در رابطه با حلال رزین فنولیک ها باید گفت حلال این نوع رزین ها متفاوت است و شامل اتامول , بوتانول , الکل همراه با ترکیب هیدروکربن ها و انواع اتر گلیکول ها می شود پوشش نهایی پخته شده مقاومت بالایی در برابر حلال و اسید دارند .
جایگزین رزین فنولیک
از دسته ای دیگر از رزین ها با عنوان آمینورزین نیز می توانند به همراه رزین های فنولیک دسته بندی شوند این نوع رزین ها کم مصرف هستند و رنگ سفید آنها موجب قابلیت جایگزینی به جای فنولیک ها شد جایگزین دیگر رزین فنولیک الیگومرهای ایمید به نام لاکین است .
چسب فنولیک چند ؟
در تعیین قیمت چسب فنولیک عوامل مختلفی دخیل هستند از جمله :
- حجم چسب
- برند چسب
- نوع ساخت و ترکیبات به کاررفته و…