جنس نوار چسب برق چیست ؟
در صنعت برق حساس ترین نقاط محل های اتصال الکتریکی هستند در صورتی که این اتصالات به درستی انجام نشود و عایق مناسبی نداشته باشد موجب گرم شدن اتصال و حتی آتش سوزی می شود ؛ به همین دلیل در سیم کشی ساختمان برای اتصال سیم ها به هم و نیز کنور و جعبه فیوز ابتدا سیم ها را به یکدیگر تاب داده و با نوار چسب برق عایق می کنند نوار چسب برق به دلیل قرت چسبندگی بالاو نیز نصب راحت بسیار پر طرفدار هستند ؛ جنس نوار چسب برق معمولا از پلاستیک و خصوصا وینیل است . چسب پیشگام وارد کننده چسب دوطرفه آلمانی و آمریکایی است . برای مشاوره و خرید چسب های دوطرفه برند با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- جنس نوار چسب برق چیست ؟
- انواع نوار جسب برق از لحاظ مواد
- کاربرد نوار جسب های برق
- دلیل تنوع رنگ در چسب برق
- مهم ترین ویژگی نوار چسب برق
- بهترین مارک چسب برق
- راهنمای خرید نوار چسب برق
خرید چسب دوطرفه اورجینال آلمانی
جنس نوار چسب برق چیست ؟
نوار چسب برق که با عنوان لنت برق نیز شناخته می شود نوعی چسب نواری بوده که برای عایق سازی سیم های برق و دیگر رساناهای الکتریکی مورد استفاده قرار میگیرد این چسب به شکل دایره ای بوده و دور یک مقوا پیچیده شده است ؛ جنس نوار چسب برق معمولا از پلاستیک به خصوص وینیل است .
انواع نوار چسب برق از لحاظ مواد
چسب برق وینیل :
نوار چسب وینیل معمولی اما خوش ساخت بوده و عملکرد محکمی در برابر سایش , رطوبت , مواد شیمیایی و دماهای متغیر دارد این نوع در کاربردهای برق خانگی و محل کار با ولتاژ پایین کاربرد دارد .
نوار چسب برق پی وی سی :
این نوع برای محیط هایی با دمای پایین کاربرد داشته و در برابر عوامل محیطی مانند زنگ زدگی , سایش و.. مقاوم هستند.
نوار چسب برق PTFE :
مقاومت شیمیایی بسیاری قوی داشته و به عنوان نوار تفلون شناخته می شود ؛ پایداری حرارتی خوبی بدون شکننده شدن در دماهای بسیار پایین یا بالا را ارائه می دهد و نیز نارسانا هستند .
قیمت چسب دوطرفه تزا اصل
چسب برق پارچه ای :
این نوع برای مشاغلی که عملیات اصلی آن عایق کاری است انتخاب درستی نیستند با این حال این چسب ها به دلیل خواص مکانیکی فیزیکی ارزشمند می باشد یک ترکیب انعطاف پذیر و قوی که برای تعمیرات عالی است و اغلب می توان آن را با دیگر چسب ها ترکیب نمود.
از دیگر نوارچسب های برق می توان به نوار چسب برق پلی استر , چسب برق پارچه ای شیشه ای , چسب برق لاستیکی سیلیکونی , چسب برق پلی آمید , نوار برق ماستیک و چسب برق لاستیکی اشاره نمود .
کاربرد نوار چسب های برق
گفتیم که جنس نوار چسب برق معمولا از پلاستیک به خصوص وینیل می باشد از این چسب برای اتصال یا عایق دو یا چند سیم به هم نیز سیم هایی که روکش ندارند و به نوعی لخت هستند استفاده می شود؛ از جمله کاربردهای این چسب می توان به برق کشی خودرو , پوشاندن سطوح مختلف , عایق کردن سطوح خاص , سیم کشی کردن ساختمان و یا سیم کشی صنایع و دستگاه های صنعتی و بستن موقت لوله ها استفاده می شود .
دلیل تنوع رنگ در چسب برق
چسب های برق در رنگ های مختلف تولید می شوند که حامل اطلاعات متفاوتی هستند , رنگ سیاه نشان دهنده ولتاژ پایین و فاز دوم بوده و برای عایق کاری عادی است ؛ رنگ آبی نشان دهنده ولتاژ 230 و خنثی و رنگ قرمز برای نشان دادن پوسته و ولتاژ 415 سه فاز است , رنگ نارنجی نشان دهنده پوسته و ابزار باغبانی و رنگ قهوه ای برای نشان دادن ولتاژ پایین و فاز اول استفاده می شوند ,همچنین رنگ خاکستری نشان دهنده ولتاژ پایین و فاز سوم بوده , رنگ زرد نشان دهنده جریان قوی 110 ولت و رنگ سبز برای نشان داده اتصال به زمین و ارت کاربرد دارد .
مهم ترین ویژگی نوار چسب برق
- انعطاف پذیری بالایی داشته و هنگام کشیده شدن پاره نمی شوند .
- بسته بنید مناسبی دارند و هنگام جابه جایی پاره نمی شود .
- در طول و عرض های متنوع موجودند .
- جلوگیری از خطر برق گرفتگی
بهترین مارک چسب برق
- برند پارس شعاع توس
- برند صبا
- برند ایران چسب
- برند لگراند
- برند تری ام و…
راهنمای خرید نوار چسب برق
یک چسب برق خوب باید علاوه بر انعطاف پذیری, چسبندگی کافی داشته و جریان الکتریسیته را از خود عبور ندهد هنگام خرید باید کاری که قصد استفاده از چسب عایق برق را دارید در نظر بگیرید و متناسب با اندازه نوار چسب , رنگ و جنس را انتخاب نمایید بهتر است از برندهای شناخته شده که کیفیت چسب های تولید شده توسط آنها مورد تأیید سایر خریداران است لنت برق مورد نظر را انتخاب نمایید .